TOURINGCAR HUREN HEERLEN

Een touringcar huren in Heerlen was nog nooit zo eenvoudig!

Gaat u binnenkort op reis, of wilt u lekker een avond stappen en zoekt u hiervoor het passende vervoer? Stop dan nu met zoeken en neem snel contact op met Megabus. Als u met een grote groep wilt reizen bieden wij u de optie in de vorm van een touringcar, hierin kunt u tot maar liefst 85 personen per bus reizen. Zoekt u echter vervoer voor kleinere groepen, dan bieden wij u diverse comfortabele minibussen en taxi’s.

Wat uw bestemming ook mag zijn, met Megabus reist u comfortabel en bovendien tegen aantrekkelijke prijzen. Bent u bezig met het regelen van een evenement of wilt u de vervoersmogelijkheden bespreken voor bijvoorbeeld een schoolreisje? Neem vrijblijvend contact op met Megabus Touringcarvervoer en maak uw wensen kenbaar. Wij helpen u ook graag met de logistieke planning van uw uitstapje. Bel 045-533 33 33, stuur een e-mail of laat een bericht achter op de site. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

 

ONBEZORGD EEN TOURINGCAR HUREN NABIJ HEERLEN

Discotheek vervoer van Megabus.

Heeft u binnenkort plannen om te gaan stappen, of heeft u een feestje waarbij u ook wilt genieten van een drankje? Bestel dan eenvoudig een van onze minibussen of taxi’s, of kies voor ons discotheek vervoer. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Rolstoelvervoer van Megabus.

Ook voor mindervaliden zijn er vervoersmogelijkheden bij Megabus. Als rolstoelreiziger kunt u ook gebruik maken van onze touringcars, hiermee kunt u net als de rest van de menigte comfortabel en veilig naar uw bestemming reizen. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op. Een touringcar huren in Heerlen doet u snel en eenvoudig via Megabus.

Binnenkort een reis?

Heeft u binnenkort een reis of excursie gepland? En zoekt u nog passend vervoer? Neem dan snel contact op met ons. Of het nu gaat om uitstapjes van één dag, of excursie’s van meerdere dagen. Megabus voorziet u tijdens uw gehele reis van comfortabel vervoer.

Wilt u een touringcar huren in Heerlen?

Dit doet u snel en gemakkelijk via Megabus in Brunssum. Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. U kunt ons telefonisch bereiken via: 045-533 33 33. Of stuur ons een e-mail op: info@megabus.nl. Of laat een berichtje achter op onze site, wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van de nodige informatie. Ons adres is: Hoogenboschweg 47 6442 PT in Brunssum.