TOURINGCAR HUREN MAASTRICHT

Een touringcar huren in Maastricht was nog nooit zo eenvoudig!

Bent u bezig met het regelen van een evenement of wilt u de vervoersmogelijkheden bespreken voor bijvoorbeeld een schoolreisje? Neem vrijblijvend contact op met Megabus Touringcarvervoer en maak uw wensen kenbaar. Wij helpen u ook graag met de logistieke planning van uw uitstapje.
Bel 045-533 33 33, stuur een e-mail of laat een bericht achter op de site. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Comfortabel vervoer voor een heldere prijs.

Bent u opzoek om op een comfortabele manier naar en van uw bestemming te reizen? Hiervoor bent u bij Megabus aan het juiste adres. Voor grote groepen bieden wij vervoer in de vorm van ruime en luxe touringcar bussen. Kleinere groepen kunnen gebruik maken van onze minibussen of taxi’s. Wat uw bestemming ook mag zijn, Megabus voorziet u altijd van hoogwaardig vervoer tegen aantrekkelijke prijzen. Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

GOEDKOOP EEN TOURINGCAR HUREN NABIJ MAASTRICHT

Goedkoop een touringcar huren in Maastricht.

Bent u opzoek naar aantrekkelijk geprijsd vervoer in Maastricht en omgeving? Neem hiervoor snel contact met ons op. Megabus beschikt over verschillende ruime touringcars, comfortabele minibussen en taxi’s. Onze touringcars zijn bij uitstek geschikt voor meerdere grote groepen, wij bieden plaats aan 85 personen in onze touringcars. Bent u echter met een kleinere groep opzoek naar passend vervoer? Kies dan voor een van onze comfortabele minibussen of taxi’s. Wat uw bestemming ook is, wij brengen u graag naar elke gewenste bestemming.

De discotheekservice van Megabus.

Zin om te gaan stappen in het weekend, maar geen zin om de bob te zijn? Kies dan voor onze unieke discotheekservice.

Comfortabel vervoer voor mindervaliden.

Ook voor mindervaliden biedt Megabus passend vervoer. In onze rolstoeltouringcars bieden wij plaats voor 10 personen.
Hierdoor kunnen ook mindervaliden comfortabel en veilig op bestemming aankomen.

De passende oplossing als u op reis gaat.

Binnenkort een reis of uitstapje gepland, maar beschikt u nog niet over passend vervoer? Neem dan snel contact op met Megabus in Brunssum. Waar u ook heen wilt, Megabus brengt u er graag naar toe! Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Wilt u een touringcar huren in Maastricht?

Een touringcar huren in Maastricht doet u gemakkelijk en snel bij Megabus. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. U kunt ons telefonisch bereiken via: 045-533 33 33. Of stuur ons een e-mail op: info@megabus.nl. Of laat een berichtje achter op onze site, wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van de nodige informatie. Ons adres is: Hoogenboschweg 47 6442 PT in Brunssum.

Graag tot ziens bij Megabus, uw partner in hoogwaardig vervoer!