TOURINGCAR HUREN LIMBURG

Een touringcar huren in Limburg was nog nooit zo eenvoudig!

Bent u bezig met het regelen van een evenement of wilt u de vervoersmogelijkheden bespreken voor bijvoorbeeld een schoolreisje? Neem vrijblijvend contact op met Megabus Touringcarvervoer en maak uw wensen kenbaar. Wij helpen u ook graag met de logistieke planning van uw uitstapje.
Bel 045-533 33 33, stuur een e-mail of laat een bericht achter op de site. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Comfortabel vervoer voor een heldere prijs.

Bent u opzoek om op een comfortabele manier naar en van uw bestemming te reizen? Hiervoor bent u bij Megabus aan het juiste adres. Voor grote groepen bieden wij vervoer in de vorm van ruime en luxe touringcar bussen. Kleinere groepen kunnen gebruik maken van onze minibussen of taxi’s. Wat uw bestemming ook mag zijn, Megabus voorziet u altijd van hoogwaardig vervoer tegen aantrekkelijke prijzen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 

ONBEZORGD EEN TOURINGCAR HUREN LIMBURG

Speciaal vervoer voor de discoganger.

Binnenkort een feestje of wilt u lekker gaan stappen? Laat u dan naar u bestemming brengen in een van onze luxe limousine’s taxi’s of bussen. Speciaal voor de discoganger bieden wij een unieke service aan namelijk, discotheekvervoer! Megabus verzorgt vervoer naar alle grote discotheken in omstreken.

Gaat u op reis?

Of het nu om een uitstapje gaat van één dag, of een excursie of reis van meerdere dagen, een touringcar huren in Limburg doet u eenvoudig bij Megabus in Brunssum. Megabus regelt dat u gezellig met de hele groep op tijd op uw bestemming aan komt. De mogelijkheden bij Megabus zijn onbeperkt, wij kunnen groepen van 15 tot maar liefst 85 man ( per bus) van vervoer voorzien. Vraag gratis een offerte aan!

Speciale aanbieding voor scholen.

Wilt u een schoolreisje organiseren en bent u wil u hiervoor een touringcar huren in Limburg? Neem dan snel contact op met Megabus. Wij bieden zeer aantrekkelijke prijzen voor scholen. Zo kunt u al voor €200 een groep van 50 personen naar een bestemming brengen.

Wilt u een touringcar huren in Limburg?

Dit doet u snel en gemakkelijk bij Megabus in Brunssum. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. U kunt ons telefonisch bereiken via: 045-533 33 33. Of stuur ons een e-mail op: info@megabus.nl. Of laat een berichtje achter op onze site, wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van de nodige informatie. Ons adres is: Hoogenboschweg 47 6442 PT in Brunssum.

Graag tot ziens bij Megabus!