VERVOERMIDDELEN

TOURINGCAR, MINIBUS

Bent u op zoek naar een comfortabele manier om met een groep naar en van uw bestemming te reizen? Kies voor een touringcar van Megabus Touringcarvervoer. Wij rijden met comfortabele en moderne bussen tot 60 personen (per bus). Regelmatig vervoeren wij groepen en ondersteunen we bij schoolreisjes.
Gaat u op reis? Of het nu een uitstapje van een dag is zoals een excursie of een bedrijfsbezoek of dat u voor meerdere dagen onderweg bent: boek een touringcar! Wij regelen dat u gezellig met z’n allen op tijd op de bestemming arriveert.
Vraag naar de mogelijkheden vervoermiddelen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Capaciteit bussen
Minibussen van 15 tot 19 personen
Touringcars van 50 tot 60 personen

SPECIALE PRIJS VOOR SCHOLEN!

Wij hebben een niet te evenaren aanbieding voor scholen!
Scholen in de regio Parkstad en omgeving (straal van circa 25 kilometer) worden naar een speeltuin of pretpark gebracht vanaf:

  • € 200,- per bus (50 personen per bus)

Indien u een speciale gelegenheid heeft zoals een diner of een hotelovernachting waar u graag naartoe gebracht wordt, staan we u ook graag terzijde met onze ervaring en mogelijkheden.

SCHOOLVERVOER

TAXI'S

Heeft u een feestje of een speciale gelegenheid en drinkt u graag een drankje? Laat u naar uw bestemming brengen door één van onze taxi’s.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om u te laten vervoeren door Megabus Touringcarvervoer.

TAXIVERVOER-BRUNSSUM

ROLSTOELVERVOER

TAXI'S EN TOURINGCARS

Ook voor mindervaliden zijn er vervoersmogelijkheden via Megabus Touringcarvervoer. Rolstoelreizigers kunnen met ons ook comfortabel en veilig op reis in een touringcar (of taxi). Zowel rolstoelgebonden reizigers als personen zonder rolstoel kunnen met deze touringcarbussen mee. Onze speciale rolstoelvoertuigen beschikken over een rolstoellift. De moderne touringcars (en taxi’s) en de behulpzame chauffeurs zorgen er mede voor dat uw dagje uit een succes wordt.